Който иска - получава, който работи - успява, който успее при нас, може да успее навсякъде
     Денят е 26.10.23 г., часът -  13:00!
     Стартира Европейската седмица на професионалните умения(EVSW).  Тя се провежда от 23 до 27 октомври 2023 г в рамките на Европейската година на уменията, която се провежда от 9 май 2023 година до 8 май 2024 година. Европейската седмица на професионалните умения (EVSW) е инициатива на Европейската комисия, стартирана за първи път през 2016 год. Тя се стреми да популяризира професионалното образование и обучение (ПОО) като привлекателна кариера и път за учене, като обедини всички заинтересовани страни, за да покажат възможностите за ПОО и вдъхновяващи най-добри практики. 
     Във връзка с Европейската седмица на професионалните умения  ПГ „Д-р Иван Панов“ на 26.10.23 г. от 13:00 часа ще отвори вратите на учебния корпус по професионално образование за всички желаещи да се запознаят с нашата професионална паралелка с професия "Организатор на туристическата агентска дейност", специалност "Организация на туризма и свободното време" и с професия "Ресторантьор", специалност "Производство и обслужване в заведенията за хранене и развлечение". 
    За присъстващите гимназистите са подготвили презентация и интерактивна карта, изработена по проектно - базирано обучение; брошури; флаери за антропогенните и природни туристически ресурси на Община Берковица. Нашите гости ще имат възможност да дегустират кетъринг, приготвен от учениците със сезонни продукти и лимонада по класическа рецепта от учениците.
    Заповядайте!