Материали за Март 2016 год. » Профилирана гимназия "Д-р Иван Панов" - гр. Берковица

Който иска - получава,
който работи - успява,
който успее при нас,
може да успее навсякъде!


ВИЕ СЕ НАМИРАТЕ НА: Главна » Материали за Март 2016 год.


Прием

ВХОД В САЙТА
Име
Парола
 

АРХИВИ
Март 2020 (11)
Февруари 2020 (16)
Януари 2020 (3)
Декември 2019 (4)
Ноември 2019 (3)
Октомври 2019 (7)


Национален кръг на международната олимпиада по немски език на Гьоте Институт

   На 12 март 2016 година в София се проведе националният кръг на международната олимпиада по немски език на Гьоте Институт. Победителите от училищния кръг на олимпиадата в Гимназия „Д – р Иван Панов“, който се проведе през февруари, участваха в националното състезание и показаха много добри резултати. За усърдието си в изучаването на немски език и за показаните добри знания ученичките Цветелинка Георгиева и Ивета Григориева от 10.б клас получиха грамоти и предметни награди. Наградите бяха връчени от директора на Гьоте Институт, София в присътвието на Посланика на Германия Н. П. Детлеф Лингеман, представители на Министерство на образованието и науката и Дружество на преподавателите по немски език.

  Ръководството на Гимназия „Д – р Иван Панов“ поздравява своите ученици и им пожелава успех и постоянство в овладяването на езика на Гьоте и Шилер.

Национален кръг на международната олимпиада по немски език на Гьоте Институт
Национален кръг на международната олимпиада по немски език на Гьоте Институт
Национален кръг на международната олимпиада по немски език на Гьоте Институт
Цялата статия.. | Видяно: (729) | Коментари: 0

Отборът по волейбол девойки (8.-10. клас) е областен първенец

Отборът по волейбол девойки (8.-10. клас) на Гимназия „Д-р Иван Панов” е областен първенец в Ученическите игри за учебната 2015/2016 г. 

След победи над отборите на ГПЧЕ „Петър Богдан”, Монтана и СОУ Вършец, гимназистките се класираха на първо място. Те ще представят област Монтана на зоналните състезания и ще се борят с победителите от областите Враца и Видин за класиране на финалните състезания по волейбол. 

Успех на момичетата и госпожа Камелия Николова!

 

Отборът по волейбол девойки (8.-10. клас) е областен първенец


Цялата статия.. | Видяно: (723) | Коментари: 0

За поредна година Гимназията има участник на националния кръг на олимпиадата по география!

Иво Стоилов, ученик от 11. Б клас на Гимназия „Д-р Иван Панов”, е един от 17 най-добри географи в България във възрастовата група 10.-12. клас.  Той се класира за националния кръг на олимпиадата по география и икономика и през месец април в град Варна ще премери сили и знания с още 16 момичета и момчета от страната, успели да преминат бариерата от 70 % при решаване на теста на областния кръг.  Тази година  тестът за 10-12. клас беше изключително труден, интересен и разнообразен като идея и подход и се доближава до стандартите на световния формат .

След Владимир Захариев, Томислав Иванов, Алекс Иванов, Янимир Луканов, Венцислав Златанов и Елин Илиянов, Иво Стоилов  ще продължи традицията всяка година ученик от Гимназия „Д-р Иван Панов” да представя нашия град и областта на националния  форум по география. Пожелаваме успех на гимназиста и неговата преподавателка- госпожа Григорова!

За поредна година Гимназията има участник на националния кръг на олимпиадата по география!

Цялата статия.. | Видяно: (784) | Коментари: 0

Гимназия "Д-р Иван Панов" посрещна своите олимпийци

От 12 до 21  февруари 2016 г. в Лилехамер се проведоха Вторите младежки олимпийски игри. България бе представена от 12 състезатели в 6-шест спорта: биатлон, ски бягане, алпийски ски, сноуборд, шейни и шортрек.

Двама от нашите олимпийци, Кристиян Стоянов и Мария Здравкова, са ученици в Гимназия „Д-р Иван Панов”.

След завръщането си от олимпиадата , те се срещнаха с гимназистите и им разказаха за невероятното изживяване да си част от българския олимпийски отбор и да участваш на такъв форум.

За Кристиян изживяването бе още по-вълнуващо, тъй като той  имаше честта да носи българския флаг по време на церемонията по откриването, на която са присъствали над 13 000 души.

С помощта на презентацията, подготвена от Кристиян (част от която можете да видите на нашия сайт), и видеоклиповете всички присъстващи на срещата можаха да се докоснат до атмосфера в Лилехамер, да видят най-интересните места, съоръженията, да разберат как протича един ден на състезателите и да научат това, което не могат да видят телевизионните зрители по време на такъв форум.

За Кристиян и Мария предстои Европейско първенство в Словения на 8 март. Пожелаваме им успех и още много победи!


Гимназия "Д-р Иван Панов" посрещна своите олимпийциГимназия "Д-р Иван Панов" посрещна своите олимпийциГимназия "Д-р Иван Панов" посрещна своите олимпийци
Гимназия "Д-р Иван Панов" посрещна своите олимпийци

 

 

presentation111.ppsx [6.55 Mb] (сваляния: 429)

Цялата статия.. | Видяно: (789) | Коментари: 0

Подреди по: дата | популярност | посещаемост | коментари | азбучно

НАЧАЛНА СТРАНИЦАЗА САЙТАОБЩИ ПРАВИЛАВРЪЗКА С НАССТАТИСТИКАКАРТА НА САЙТАRSS
2010 • ГИМНАЗИЯ "Д-Р ИВАН ПАНОВ" - ГР. БЕРКОВИЦА • ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ