Материали за Януари 2014 год. » Профилирана гимназия "Д-р Иван Панов" - гр. Берковица

Който иска - получава,
който работи - успява,
който успее при нас,
може да успее навсякъде!


ВИЕ СЕ НАМИРАТЕ НА: Главна » Материали за Януари 2014 год.


Прием

ВХОД В САЙТА
Име
Парола
 

АРХИВИ
Май 2020 (13)
Април 2020 (5)
Март 2020 (11)
Февруари 2020 (16)
Януари 2020 (4)
Декември 2019 (4)


Проект за телевизионно студио

Проект за телевизионно студио
На 28.01.2014г. клуб „Аз- журналистът” при Гимназия „Д-р Иван Панов”  представи своя проект за телевизионно студио. Това беше първата представителна изява на журналистите, които и тази година работят по проект „УСПЕХ”.

В ролята на телевизионен водещ на здравно предаване влезе Ралица от 10.б клас. Нейни гости бяха медицинското лице- Анжелика от 8.а клас, която запозна зрителите с болести като анорексията и затлъстяването; диетологът-  Милена от 10.б клас, който припомни кои са полезните и кои вредните храни в хранителната пирамида; фитнес инструкторът- Габриела от 10.б клас, даде ценни съвети каква трябва да бъде физическата активност на учениците.

В телевизионната дискусия едни срещу други застанаха госпожа Найденова, господин Харалампиев, Мартин от 10.б клас и Ралица от 10.б клас. Всеки един се опита да намери достатъчно убедителни аргументи и да защити своята гледна точка кой празник трябва да се празнува на 14 февруари- Св. Валентин или Трифон Зарезан. В крайна сметка всички се съгласиха, че можем да отбележим Деня на влюбените с чаша хубаво вино.

Най- смелите от публиката се включиха в телевизионната игра. Най- съобразителен в двата кръга беше Вилян от 8.а клас.

Проект за телевизионно студио
Проект за телевизионно студиоЦялата статия.. | Видяно: (1219) | Коментари: 0


Община Берковица открива Консултативен кабинет

Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните (МКБППМН) открива КОНСУЛТАТИВЕН КАБИНЕТ  - помощен орган в Община Берковица, с адрес пл. "Й. Радичков" №1, Читалище "Иван Вазов 1872" централен вход, партер.

Работното време на кабинета е сряда и петък от 15.00 до 17.00 часа.

 

Община Берковица открива Консултативен кабинет
Община Берковица открива Консултативен кабинет

 

Когато имате проблем: потърсете помощ, споделете, заедно можем да го решим!


За повече информация:

  

  • МКБППМН, гр. Берковица, пл. "Й. Радичков" №4, Общинска администрация стая 117, Секретар тел. 0953/960-13; 0882 909 506, e-mail: goranova.f@berkovitsa.com
  • РУ "Полиция"- инспектор детска педагогическа стая , гр. Берковица, пл. "Й. Радичков" №13, тел 0953/88-710; 0953/88-720;0953/88-730
  • Отдел "Закрила на детето", гр. Берковица, пл. "Й. Радичкав" №4, стая 310, тел:0953/88-065

 

 

 

Цялата статия.. | Видяно: (1300) | Коментари: 0

Участниците в конкурса за есе получиха своите награди

Участниците в конкурса за есе получиха своите награди
На 13.01.2014 г. се състоя награждаването на победителите в конкурса за есе на тема: " Защо е важно да помогнем на другите?". Конкурсът беше организиран от Виляна Бойкова - студентка последна година в Норич, бивша възпитаничка на Гимназия "Д-р Иван Панов". Първата награда спечели Александра Добрилова (11.Б клас), втората награда - Савина Заркова (11.Б клас), третата награда - Катерина Еленкова (8. А клас). Победителите получиха сертификат и парична награда. Почетни грамоти имаше за още две участнички - Ралица Асенова (10. Б клас) и Теодора Яворова (12. Б клас). Наградите бяха връчени от майката на Виляна Бойкова.

Участие в кокурса можеха да вземат само настоящи ученици в Гимназия "Д-р Иван Панов".Творбите не трябваше да са обвързани с религиозни и политически възгледи, а каузата, за която пишат учениците, да не е насочена към самия автор.

Всеки от участниците предложи своя начин да помогне на другите. Нека и всеки от нас да се замисли защо е важно да помагаме на другите и как можем да го направим!


Цялата статия.. | Видяно: (1173) | Коментари: 0

ПЪРВА ПРЕДСТАВИТЕЛНА ИЗЯВА НА ТЕАТРАЛНА ТРУПА "ЙОРДАН РАДИЧКОВ"

На 20 декември 2013г. беше първата представителна изява на театралната трупа „Йордан Радичков” при Гимназия „Д-р Иван Панов”(ИИД по проект УСПЕХ). Учениците посетиха Дом за стари хора град Берковица, за да поздравят възрастните по случай един от най-светлите и красиви празници - Коледа. Учениците представиха различни забавни скечове и коледни песни. Някои от тях се превъплатиха в Дядо Коледа, Снежанка и техните джуджета.

Г-жа Везьова - учител по история, подари книги по случай Коледа.

Учениците също получиха подаръци - лакомства и плодове. Представителната изява беше уважена от директора на Гимназия „Д-р Иван Панов”. На празника присъстваше и заместник-кмета на Община Берковица - Радослав Найденов.

Цялата статия.. | Видяно: (1196) | Коментари: 0

Подреди по: дата | популярност | посещаемост | коментари | азбучно

НАЧАЛНА СТРАНИЦАЗА САЙТАОБЩИ ПРАВИЛАВРЪЗКА С НАССТАТИСТИКАКАРТА НА САЙТАRSS
2010 • ГИМНАЗИЯ "Д-Р ИВАН ПАНОВ" - ГР. БЕРКОВИЦА • ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ