Профилирана гимназия "Д-р Иван Панов" - гр. Берковица

Който иска - получава,
който работи - успява,
който успее при нас,
може да успее навсякъде!


ВИЕ СЕ НАМИРАТЕ НА: Главна


Прием

ВХОД В САЙТА
Име
Парола
 

АРХИВИ
Юли 2019 (2)
Юни 2019 (4)
Май 2019 (9)
Април 2019 (7)
Март 2019 (3)
Февруари 2019 (4)


Образователната система в Германия


  На 13 октомври 2014 година в Гимназия  „ Д– р Иван Панов “ се проведе първата сбирка на Методическото обединение на учителите. Темата на разговор беше:  „Образователната система в Германия“. По темата говори Иванка Илиева, която през месец август участва в квалификационен курс  по немски език във Фрайбург, Германия. Участието й в курса беше спонсорирано чрез стипендия на Гьоте-институт, Германия.

Образователната система в Германия

 

Образователната система в ГерманияОбразователната система в Германия

 


 


Цялата статия.. | Видяно: (835) | Коментари: 0Учители от Гимназията ще използват в обучението Енвижън

На 27.09.2014 г. учители от Гимназия „Д-р Иван Панов” преминаха обучение за работа с българската образователна система Енвижън.

Енвижън е българска софтуерна платформа предназначена за образованието, която цели да помогне на учителите да направят часовете по-атрактивни за учениците, като ангажира активно тяхното внимание.

Енвижън използва един компютър, един проектор и много мишки за всички ученици като изцяло изважда учениците от ролята на пасивни наблюдатели на часа. 

Използването на системата в Гимназията е още един от начините за модернизиране на обучението и  преодоляване на проблема с липсата на интерес към образованието.

Учители от Гимназията ще използват в обучението Енвижън

Цялата статия.. | Видяно: (849) | Коментари: 0

Успешна 2014/2015 учебна година!

Успешна 2014/2015 учебна година!

 

Днес, 15 септември 2014 г., бе открита новата учебна година в Гимназия „Д-р Иван Панов”. Тържеството започна с внасяне на училищното знаме, прозвучаха и химните на Република България и Гимназия „Д-р Иван Панов”. Отец Йоан отслужи молебен за здраве.Своите пожелания към  учителите и учениците за успешна учебна година  отправиха госпожа Димитранка Каменова, кмет на Община Берковица, и Румян Горков, директор на Гимназията.

Александра Добрилова (12. Б клас) приветства с „Добре дошли!” учениците от 8.А клас - чуждоезиков профил с английски език,  и 9.А клас - професионална паралелка с направление „Хотелиерство, ресторантьорство и кетъринг”, които за първи път прекрачиха прага на училището. Както повелява традицията, те бяха посрещнати с хляб и сол.За всеки имаше и подарък за спомен от първия учебен ден в Гимназия „Д-р Иван Панов”.


Успешна 2014/2015 учебна година!

Успешна 2014/2015 учебна година!

Успешна 2014/2015 учебна година!

Успешна 2014/2015 учебна година!

Успешна 2014/2015 учебна година!
Успешна 2014/2015 учебна година!

Цялата статия.. | Видяно: (878) | Коментари: 0

Откриване на новата учебна година
  Откриване на новата учебна година
Откриването на 2014/2015 учебна година е от 9,00  часа на 15 септември 2014 г.
Цялата статия.. | Видяно: (795) | Коментари: 0

Втора представителна изява на Театрална трупа "Йордан Радичков"
ryiryorsr1.wmv [7.05 Mb] (сваляния: 470)

На 27.06.2014 г. Театрална трупа "Йордан Радичков" (ИИД по проект УСПЕХ) при Гимназия "Д-р Иван Панов" представи постановката "Надхитряне" (комедия на Панчо Панчев за малки и големи). Това бе втората представителна изява на трупата за годината. 
Младите актьори пренесоха публиката в света на Хитър Петър и Настрадин Ходжа и получиха заслужени аплодисменти за изпълненията си.
Цялата статия.. | Видяно: (917) | Коментари: 0

Пътуване на групите по проект УСПЕХ
Пътуване на групите по проект УСПЕХ
На 21.06.2014 г. учениците от клуб "Аз-журналистът", клуб "Европейско странознание" и студио Театрална трупа "Йордан Радичков" (ИИД групи по проект УСПЕХ) при Гимназия "Д-р Иван Панов" посетиха Националния исторически музей в гр. София.
Националният исторически музей е един от най-големите музеи на Балканите с 650 000 паметници на културата и огромен археологически и исторически архив. Колекциите му са неговото най-голямо богатство. Тe съдържат материали от праисторическо време до наши дни.
Гимназистите имаха възможността да посетят и различни културни събития според своите интереси.
 
Цялата статия.. | Видяно: (954) | Коментари: 0

Откриване на спортна площадка - видео

 

 

кликнете с десен бутон върху картинката и изберете "изпълняване на ..."

Цялата статия.. | Видяно: (983) | Коментари: 0

Обновена спортна площадка в Гимназията

Обновена спортна площадка в Гимназията
На 02.06.2014 г. в Гимназия „Д-р Иван Панов” бе открита обновената спортна площадка за баскетбол и волейбол. Кметът на община Берковица Димитранка Каменова, директорът на Гимназия “Д-р Иван Панов“ Румян Горков и инж. Юлиян Иванов, председател на ОбС –Берковица прерязаха лентата, а архимандрит Йоан и отец Евгени отслужиха молебен за здраве и благоденствие.

На събитието присъстваха и д-р Илиян Тимчев и инж. Петър Якимов, народни представители, Анелия Якимова-главен експерт „Образование“, Валентин Върбанов-Българско училищно настоятелство-Берковица, учители и ученици.

Площадката е изградена от капиталовите средства на Община Берковица.Обновена спортна площадка в Гимназията Обновена спортна площадка в Гимназията
Обновена спортна площадка в Гимназията


Цялата статия.. | Видяно: (996) | Коментари: 0


Подреди по: дата | популярност | посещаемост | коментари | азбучно

НАЧАЛНА СТРАНИЦАЗА САЙТАОБЩИ ПРАВИЛАВРЪЗКА С НАССТАТИСТИКАКАРТА НА САЙТАRSS
2010 • ГИМНАЗИЯ "Д-Р ИВАН ПАНОВ" - ГР. БЕРКОВИЦА • ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ